Olvasonaplomba kell irni Nyikolaj Vasziljevics Gogol: A Köpönyeg történetből egy két kérdést?
Figyelt kérdés
Honnan kapja a nevét? Hogyan kezd el sporolni? Hogyan él? (hobbi) Hogy érzi magát amikor elkészül a köpönyege? Mi történik az estéken? Mi történik amikor el lopják a köpönyeget?
Minnél hamarab kéne fontos lenne :/ Köszönöm elöre is..
#Vasziljevics #Gogol: A Köpönyeg
2012. dec. 2. 13:06
1/6 anonim válasza:
Nemááá.. olvasd el, hidd el megéri. Egyrészt mert iszonyat tanulságos, másrészt mert érettséginél is simán kérdezhetik és ha nem olvasod el akkor hogy válaszolsz rá?
Legalább rövidítettbe keresd ki neten vagy tudom én, ne mi írjuk meg a te házidat.. kb 40 oldal az egész, rövidítettbe 10-15. Ne legyél ennyire lusta, 4.be így meg fogsz halni.
2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj nincs idöm és holnapra kell és egy csomo másból is kel tanulnom..el olvasnám szivesen
2012. dec. 2. 13:16
3/6 anonim válasza:
Akkor csináld azt, hogy tanuld meg először a többit, aztán csak lesz negyed órád arra, hogy gyors átfutod. Mert tegyük fel, van holnap 7 órád, ha mindegyikre rászánsz fél órát, gép-facebook-tv bermuda háromszöget kizárva, akkor félöt-öt fele kész is leszel. Aztán lesz időd még az irodalomra is hidd el :)
4/6 A kérdező kommentje:
Ohh neked meg 10 perc lenne ezekre válaszolni, csak ennyit kértem..de mindegy akkor
2012. dec. 2. 13:35
5/6 anonim válasza:
Ugye nem ma mondta meg a tanár, hogy holnapra kell? Gondolkozz kicsit előre:)
6/6 A kérdező kommentje:
Persze hogy nem, de nem értem :S Azért van az oldal hogy a kérdéseinkre meg kapjuk a választ nem?! Akkor mikor van az hogy olvasam el meg ilyenek :S Ha aki el olvasta csak választ adna a kérdéseimre..
2012. dec. 2. 16:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!