Valaki meg tudná válaszolni nekem a 2 regényhez szóló kérdéseket? Mindkét könyvet elolvastam, negatív kommentelők kíméljenek.
Kőszívű ember fiai:
Mindenféle emberek - Kit nem ismer meg Richárd Plankenhorsték estélyén? Milyen gúnynevekkel illeti azután?
A bakfis - Milyen galádságot eszel ki Alfonsine Edit és Richárd ellen? Hogyan reagál erre Richárd?
A zsibárus - Mit mond a zsibárus Richárdnak, mi a legjobb üzlet? (egy rövid, idézőjeles mondat)
Női bosszú - Kik olvassák el, kinek a levelét? Ki utánozta a levélíró kézírását, és miért?
Aláhúzott sorok - Miféle sorokról van szó?
Szent Péter esernyője:
A kapzsi Gregoricsok - Mire alkusznak Sztolarik közjegyzőnél a megboldogult fivérei? Mennyit ér a közjegyző szerint? Mennyi a legmagasabb összeg, amennyit ajánlanak? Végül mennyiért veszik meg? Mit találnak ott?
Nagyon szépen megköszönném annak, aki leírná, és nem belinkelné a regényeket, mert megvannak csak nekem nem megy a keresés, és az értelmezés.. :( Megbukni meg nem szeretnék..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!