A kőszívű ember fiai-ból kellene nekem egy kb.2 oldalas fogalmazás. A mű jellemzéséről. Bevezetés és ebben valamit hogy mikor irták meg meg ilyesmi a tárgyalásba nagyon nagyon röviden a lényegét hogy mi van benne, befejezésbe a mű jelentőségéT?
Magyar Irodalom
Előre köszönöm. Ki tud segíteni?
Hát, én nagyon szívesen segítek másokon, főleg ha pénzbe sem kerül (bár pénzt is szoktam adni) Jártam jó magam is iskolába, és az én időmben is kötelező olvasmány volt a Kőszívű ember fiai. Emlékszem nekünk olvasó naplót kellett írni úgy, hogy fogalmazás legyen belőle. Minimum 2-3 oldalnyi. Kicsit régen volt már, de 1 biztos. Nincs olyan tanár aki csak 1 napot ad a könyv elolvasására, és a fogalmazás megírására. HA ez igaz lenne, akkor én mint szülő az első lennék aki berohanna a tanárhoz reklamálni.
Mint írtam nagyon szívesen segítek másoknak, neked is szívesen segítettem volna, ha mondjuk lett volna pár kérdésed a könyvről, de te nem ezt kérted. Te konkrétan azt kérted, hogy valaki HELYETTED írjon 2 oldalas fogalmazást. Ez nem segítségkérés hanem illetlenség, és csalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!