Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » A kőszívű ember fiai-ból...

A kőszívű ember fiai-ból kellene nekem egy kb.2 oldalas fogalmazás. A mű jellemzéséről. Bevezetés és ebben valamit hogy mikor irták meg meg ilyesmi a tárgyalásba nagyon nagyon röviden a lényegét hogy mi van benne, befejezésbe a mű jelentőségéT?

Figyelt kérdés

Magyar Irodalom

Előre köszönöm. Ki tud segíteni?

#Nemáje
2015. márc. 19. 18:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát, én nagyon szívesen segítek másokon, főleg ha pénzbe sem kerül (bár pénzt is szoktam adni) Jártam jó magam is iskolába, és az én időmben is kötelező olvasmány volt a Kőszívű ember fiai. Emlékszem nekünk olvasó naplót kellett írni úgy, hogy fogalmazás legyen belőle. Minimum 2-3 oldalnyi. Kicsit régen volt már, de 1 biztos. Nincs olyan tanár aki csak 1 napot ad a könyv elolvasására, és a fogalmazás megírására. HA ez igaz lenne, akkor én mint szülő az első lennék aki berohanna a tanárhoz reklamálni.

Mint írtam nagyon szívesen segítek másoknak, neked is szívesen segítettem volna, ha mondjuk lett volna pár kérdésed a könyvről, de te nem ezt kérted. Te konkrétan azt kérted, hogy valaki HELYETTED írjon 2 oldalas fogalmazást. Ez nem segítségkérés hanem illetlenség, és csalás.

2015. márc. 23. 09:40
 12/12 A kérdező kommentje:
Egy befejezést kértem először, hogy abban mit említsem meg meg ilyesmi. Másodszor nem olvasónapló, erre csak 1 napot kaptunk, ez nem egy nagy suli, nem olyan reklamálóak a szülők emiatt ettől már sokkal nagyobb feladatunk is volt, de nem tudunk elleni mit csinálni, meg kell tennük, és el kell végeznünk. De köszönöm, a válaszokat, remélem más témában majd segíttek, ezt lezárom, mert már nem kell. Köszönöm. Egyébként 11-es lett. :)
2015. márc. 25. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!