Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » A kőszívű ember fiai-ból...

A kőszívű ember fiai-ból kellene nekem egy kb.2 oldalas fogalmazás. A mű jellemzéséről. Bevezetés és ebben valamit hogy mikor irták meg meg ilyesmi a tárgyalásba nagyon nagyon röviden a lényegét hogy mi van benne, befejezésbe a mű jelentőségéT?

Figyelt kérdés

Magyar Irodalom

Előre köszönöm. Ki tud segíteni?

#Nemáje
2015. márc. 19. 18:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Olvastad a könyvet?
2015. márc. 19. 19:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen :)
2015. márc. 19. 19:04
 3/12 anonim ***** válasza:
Na akkor mi a kérdés?
2015. márc. 19. 19:15
 4/12 A kérdező kommentje:
Csak holnapra kell, és még más tanulni valóm is van és sajnos nem érkezek egy rövid azonban ütős fogalmazást készíteni addigra. Esetleg valami befejezés félében tudnál segíteni?
2015. márc. 19. 19:20
 5/12 anonim ***** válasza:
ez esetben mit fizetsz...
2015. márc. 19. 19:22
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem kell a segítség köszönöm. :) Megoldom.

Mivel a km-t nehezebb lenne.

2015. márc. 19. 19:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Már bocsi, de itt senki nem fog ebben segíteni. Nem fognak neked csak úgy egy egész fogalmazást megírni az emberek. Tanuld meg, hogy nem úgy működik a világ, hogy lusta vagy, aztán majd valaki dolgozik helyetted.

Nem hiszem, hogy a tanárod egy napot adott volna arra, hogy elkészítsd ezt a fogalmazást, szerintem inkább lusta voltál és az utolsó pillanatra hagytad. Én szívesen válaszolok kérdésekre, ha csak úgy pusztán kíváncsiságból kérdeznek, de így, hogy más feladatát megoldjam, biztosan nem. És szerintem mások is így vannak ezzel rajtam kívül.

2015. márc. 19. 21:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Eleve nem tudományos kérdés.

A másik az, hogy 2 oldalt 1 nap alatt is össze lehet hozni.

De tuti, hogy legalább 1 hónap volt rá.

2015. márc. 19. 23:30
 9/12 A kérdező kommentje:
Ez esetben tévedsz. Mert 1 nap volt rá adva. És én segitséget kértem valami rávezetőt hogy lényegretörőbb legyen. És nem , nem vagyok lusta, egyedül oldom meg mindig a feladatom, mint ahogyan ezt is megoldottam egyedül. Szerintem nem én vagyok az egyetlen ember a földön aki hasonló kérdéssel fordult ide, és nem is én leszek. Ezennel ezt a kérdést lezártam, vagy inkább kérést. Látom, mégsem annyira kedvesek egyes emberek, és nem szeretnek másoknak segiteni. :) Mégegy a tanulmányok mint tudományok. Nézz utánna, keresgél. Ne lény lsta ;) Na sziaaa
2015. márc. 22. 19:59
 10/12 anonim ***** válasza:

"mégsem annyira kedvesek egyes emberek"

Nem hisszük el, hogy tényleg csak 1 napos. Ennyi.

És nem tudományos kérdés, hanem hf.

2015. márc. 22. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!