A kőszívű ember fiai-ból kellene nekem egy kb.2 oldalas fogalmazás. A mű jellemzéséről. Bevezetés és ebben valamit hogy mikor irták meg meg ilyesmi a tárgyalásba nagyon nagyon röviden a lényegét hogy mi van benne, befejezésbe a mű jelentőségéT?
Magyar Irodalom
Előre köszönöm. Ki tud segíteni?
Nem kell a segítség köszönöm. :) Megoldom.
Mivel a km-t nehezebb lenne.
Már bocsi, de itt senki nem fog ebben segíteni. Nem fognak neked csak úgy egy egész fogalmazást megírni az emberek. Tanuld meg, hogy nem úgy működik a világ, hogy lusta vagy, aztán majd valaki dolgozik helyetted.
Nem hiszem, hogy a tanárod egy napot adott volna arra, hogy elkészítsd ezt a fogalmazást, szerintem inkább lusta voltál és az utolsó pillanatra hagytad. Én szívesen válaszolok kérdésekre, ha csak úgy pusztán kíváncsiságból kérdeznek, de így, hogy más feladatát megoldjam, biztosan nem. És szerintem mások is így vannak ezzel rajtam kívül.
Eleve nem tudományos kérdés.
A másik az, hogy 2 oldalt 1 nap alatt is össze lehet hozni.
De tuti, hogy legalább 1 hónap volt rá.
"mégsem annyira kedvesek egyes emberek"
Nem hisszük el, hogy tényleg csak 1 napos. Ennyi.
És nem tudományos kérdés, hanem hf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!