Aranymetszés szabályáról kéne egy kiselőadást tartanom matek órán. Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Valaki tudna segíteni összeállítani erről egy anyagot amit elmondhatnék matek órán? Néztem wikipédiát de eléggé bonyolult. Valaki tud segíteni? Azt mondta a tanár, hogy minél jobban kívülről mondom annál jobb jegyet ad. Lehet powerpoint is de azt még annyira se tudnám összeállítani. Egyáltalán mi legyen benne az előadásomba?? Köszi előre is!2010. febr. 16. 14:11
1/10 anonim válasza:
Tessék, szerintem ezek nagyon jó linkek!
2/10 anonim válasza:
Megint én vagyok.
És ehhez mit szólsz? [link]
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen megnézem mindegyiket!!! :)
2010. febr. 16. 14:28
5/10 A kérdező kommentje:
Ha valakinek van még valami jó, várom! :)
2010. febr. 16. 14:28
6/10 anonim válasza:
Megint én. Még egy link: [link]
7/10 anonim válasza:
Na szóval végig én linkeltem. Szerintem ezeket már csak ügyesen ollózd össze, tegyél hozzá egy kicsit a saját gondolataidból és már kész is az előadás. Kellenek képek? Mert a igen szívesen linkelek párat!
8/10 A kérdező kommentje:
Na! Ez már jó lesz kiindulásnak. Már csak össze kell rakjam. Igen linkelhetsz azt is. Jöhet minden. :)
2010. febr. 16. 14:38
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
Örök hálám! :)
2010. febr. 16. 21:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!