Valaki aki olvasta Gogol: Goriot apó-ját?
Hmm...nagyon okos mind a kérdező, mind az első válaszadó...Nem gond, hogy a Goriot apót nem Gogol írta. Ha suliba kell legalább annyi lenne benned, hogy beírod a google-ba.
Balzac, egyébként.
bocs, elirtam véletlen, csak gogoltól meg köpenyeget kell olvasnom...:S bocs..:)
már nem tudom átjavitani, de akkor aki olvasta Balzactól a Goriot apót tudna segiteni?:)
Oké, semmi gond. Kicsit morci tudok lenni, ha irodalomról van szó:) Bocs a letolásért. Egyébként ilyenkor google a barátunk. Éjfélkor ne várd, hogy valaki ír neked egy komplex elemzést. Érdemes megnézni egy-két oldalt és nem kimásolni, hanem átírni a saját szavaiddal egy elemzést, esetleg többet átolvasni. Rövidített olvasmányok...?
De azt is kipróbálhatnád, milyen eredetiben:)
Azért a Köpönyeget olvasd el mindenképp, nagyon jó, és nem túl hosszú:)
Második voltam!
Jó éjt!
2 dolog
1, Egy kis szépirodalomba még senki nem halt bele. Én is átrágtam magam rajta, nem annyira rossz
2, Ha már nem olvastad el, ne ilyenkor akard megírni a házidat. Vagy kérj 1 okosabb osztálytársatól segítséget.
Utolsó: A köpönyeget?
Én aztán nagy antimagyaros vagyok órákon, de ez még nekem sem volt megterhelő:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!