Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Kérlek soroljatok fel "sznob"...

Kérlek soroljatok fel "sznob" használati tárgyakat, mint például a borhűtő, tudnátok?

Figyelt kérdés

Valami exculuzív (de egyben egyszerű) használati tárgyat kellene tervezőként az iskolámban újratervezni.

A borhűtőre gondoltam.

Egyébként sima használati tárgyról van szó, de mégsem fogok bögrét tervezni. Olyasmit szeretnék, amit a finom ízlésű vevők meg is tudnak majd fizetni, és elnyeri az ízlésüket is.

2015. febr. 3. 05:34
 1/7 A kérdező kommentje:
gondoltam még valamiféle kávéfőzőre esetleg.
2015. febr. 3. 05:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A borhütö NEM sznob dolog, hanem egy nromális használati tárgy.

A finom izlésü meg a sznob két ellentmondo dolog, egy ember vagy egyik, vagy másik.

Tervezz dugóhúzót

2015. febr. 3. 07:42
 3/7 A kérdező kommentje:

áh a bornyitó nem jó, de a borhűtő jó lehet.

Viszont jól kell elkészítenem, mert gondolom ha bepárásodik és megsérül a cimke, az gáz.

2015. febr. 3. 14:12
 4/7 anonim válasza:

Tudom, hogy már nem aktuális a kérdés, DE:

A borhűtő nem sznob dolog, szimplán erősen ajánlatos, ha otthon tart valaki jobb minőségű bort(nem ilyen Dankó meg egyéb kategóriásat).

Ezekre azért van szükség, mert más hőfokon működnek mint a rendes hűtők, és speciálisak, mert sokkal jobban elnyelik a rezgést pl ki-be csukásnál, amikre például a borok nagyon érzékenyek tudnak lenni, és akár bajuk is lehet tőle.

Például a vért sem véletlen tartják különleges hűtőben, az is szintén kényes a rázkódásokra :)

Persze nem kötekedésként írtam, inkább jótanácsnak, mert érdemes az ilyenekkel tisztában leni, főleg ha idővel már komoly ügyfeleid lesznek, ha esetleg egy ilyen mondat elhagyja az ember száját akkor bizony egy borfanatikus férfi eléggé magára tudja venni:D

2015. júl. 20. 03:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Azóta lehet abba hagyom az egyetemet. Vannak saját ötletem és nem szeretném, hogy az egyetem tetszésétől függjön a megvalósításuk, esetleg a markukba kerüljenek a jogok is.
2015. júl. 21. 13:33
 6/7 A kérdező kommentje:

Kérlek ne haragudj egyébként, a sznob kifejezést csak azért használtam mert a többség így jobban érti mire gondolok.

Szóval most egy sztereotípiát használtam fel szándékosan azért, hogy a mondanivalóm érthetőbb legyen!

A hűtő a jövőben lehet, hogy elkészülne! Üvegből készíteném, dupla fallal. Különleges, organikus alakú termék lenne, nem egy zárt doboz, hanem egyfajta asztaldísz (ebben az esetben kiemelném, hogy az asztaldísz szó nekem is bántja a fülem, de az agyi kapacításom kímélése érdekében néha használnom kell hasonló szavakat).

Minden jót! És köszönöm a választ!

2015. júl. 21. 13:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha úgy fogalmaztam volna egyébként, hogy egyedi szériás kézzel készült, tervezett luxuscikk, talán érthetőbb lett volna.
2015. júl. 21. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!