Jó bioszosok, nem értem a házim. Halak?
Figyelt kérdés
Halak bőrének felépítése? A káros anyagok min keresztül távoznak? Hogyan történik a halak ívása?2015. febr. 1. 22:05
11/17 anonim válasza:
8-9-es válaszoló, a szakdogámat nem csinálod meg? :)
12/17 anonim válasza:
Komolyan azt hiszitek, hogy aki a guglit sem képes használni, majd kibogarássza a 8-9es válaszoló kisregényéből a lényeget? Ugyan már... :D
13/17 anonim válasza:
majd felteszi egy következő kérdésbe, hogy mi annak a szövegnek a lényegexD
14/17 A kérdező kommentje:
8-9 köszönöm szépen!!! :-)
Többiek pedig: életemben nem kaptam még négyesnél rosszabb osztályzatot, városi vagyok, ÉLETEMBEEN NEM LÁTTAM HALAT,honnan tudjam ezekre a kérdésekre a válasz.Ti fogyik
2015. febr. 2. 21:04
16/17 anonim válasza:
Ja, hogy életedben nem láttál még halat, te, mint büszke városi faszagyerek, de mi vagyunk a fogyik... oké :D
17/17 anonim válasza:
az elég ciki ha életedbe nem láttál még mert városi vagy én is az vagyok. :D biztos állatkertbe se voltál se állatkereskedésbe se teszkóba az halas akvárium előtt:D mentegetőzhetsz egy idióta vagy ennyi aki lusta megkeresni a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!