Mit írjak a fogalmazásomba?
Figyelt kérdés
Üdv!Tanárom azt a feladtot adta,hogy egy fogalmazást kell írnom a rosszaságról,és nem nagyon megy!Kérlek adjatok ötleteket ehhez!Köszönöm!2010. febr. 7. 16:14
1/2 anonim válasza:
hát részvétem..mert ez így..hogy írj a rosszaságról,elég hülye téma így magában,adhatott volna valami jobbat :S mert mivan ha te úgy gondolod hogy végülis nézőpont kérdése..kinek mi a rossz..vagy mi a jó..persze ezt én mondom :D
de hát egy mondatot nem írhatsz..még akkor sem ha egyszerűen nem tudsz mást..egy mondaton kívül..
szóval ötletem nincs nagyon,próbálj általános dolgokról írni,vagy fogalmazz meg példákat,kis történetekben..és végül rakd egybe és talán lesz belőle valami..vagy írhatsz saját véleményt is..nem hiszem sokat segítettem...
de hátha valamit..
2/2 anonim válasza:
Szerintem ezt a feladatot nem a gyerekek csínyeiről írd. Vehetjük rosszaságnak pl. a dohányzást drogozást stb. Ezek is rosszaságok, és lehet is írni sokmindent róla. Vagy írhatsz vmi mese szerűt, arról, hogy pl. a "maci" meg a "mókuska" felgyújtották az erdőt. Bár ezt gyerek csínynek is vehetjük.Hát hajrá!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!