Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki lefordítaná nekem ezt...

Valaki lefordítaná nekem ezt az apró szöveget angolra?

Figyelt kérdés

Egy fesztiválról kell írjak :

A barátaimmal elhatároztuk , hogy elmegyünk egy rock fesztiválra a nyáron .

A szüleim nem nagyon akartak elengedni , de diákmunkát vállaltam a nyáron , amiből kifizettem a jegyet , ami 95 fontba került .

Jun.28-án indultunk , de előtte még elmentünk bevásárolni . Majd felültünk a vonatra . Pár órával később elérkeztünk a helyszínre . Nem vittünk sátrat , mert házat béreltünk a baráti társasággal .

Nagyon sok ember jött szinte a világ minden tájáról , voltak : olaszok ,jappánok,amerikaiak… Két ausztrál fiúval össze is barátkoztunk , akiket Samnek és Nathannek hívtak,még most is tartsuk a kapcsolatot.

A zene az nagyon csodálatos volt , minden este volt valami nagyfellépő : XY,X,…

Utolsó napon , ellopták a telefonomat , ezért nem tudtam felhívni aput , hogy jöjjön értünk az állomásra , és négy óra késéssel értem haza a fesztiválról. Ennek ellenére nagyon vagány volt , és jövőben is megyek !

(Ha meglehet oldani , legyen benne Past Simple , Past Perfect Simple és Pas Perfect Continous igeidő :) )

Előre is nagyon szépen köszönöm !

2015. jan. 18. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem gyakorolsz, soha nem is fog menni az angol. Próbáld meg lefordítani, és kijavítjuk az esetleges hibákat!
2015. jan. 18. 14:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Màr lefordìtottam ,csak sajnos az igeidőkkel volt problèma :(
2015. jan. 18. 17:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Megesik bárkivel, nem egyszerű. De pont az lenne a lényege az egész feladatnak, hogy ezt gyakorold! Itt van ez a link, elég jól összeszedi az igeidők képzését és használatát, ez alapján el tudsz indulni:

[link]

2015. jan. 18. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!