Francia házifeladat elmondaná nekem valaki ez miről szól, kifejtve?
2015. jan. 11. 19:32
1/4 anonim válasza:
Próbáld meg összefoglalni, és kijavítjuk, hogy jól értelmezed-e vagy sem. Ha megcsináljuk helyetted, akkor nem fogsz semmit tanulni belőle, és a továbbiakban is csak gondjaid lesznek...
2/4 A kérdező kommentje:
Nicolasról szól , az anyukája bejelenti hogy jön a barátja és a barátjának a lánya , ennek a kissrác nem örül mert szerinte a lányok nyafogósak , sírosak . majd anyja azt mondja ,hogy Louisette aranyos ,kedves lány és mutassa meg neki milyen udvarias. felöltözik kéköltönybe ,fehér ingbe , nem tetzsik neki és megkéri anyukáját had menjen inkább moziba a barátaival és erre az anyukája csúnyán nézet rá és megkéri hogy viselkedjen szépen a kislánnyal. 4 órakkor megérkeznek és anyukája barátnője azt mondja milyen nagy fiú . Louisette szöke hajú copfos , kék szemű és piros ruhája van . majd leültek teázni és csokitortázni , majd mikor befejezták anyukája elküldte őket játszani és mondta hogy Nicolas mutassa meg Louisettének a játékait . felmentek a szobába ahol Louisette azt mondta hogy úgy néz ki Nicolas mint egy majom mire N azt válaszolta hogy ő meg csak egy lány mire L pofonvágta . majd az utána lévő részt nem értem . majd benyit az anyuka és azt mondja azt mondtam jó szórakozást nem igaz ? erre L hogy igen asszonnyom. és sebesen pislogott majd N.anyja megpuszilta és azt mondta hogy imádni való majd mondta hogy nézze meg a szép képes könyveket . N elövette a könyveket és adott L nek de L.t nem érdekelték a könyvek és a földre dobta kérdezte hogy nincs valami szórakoztató? és meglátta a repülőgépet mire N. mondta hogy az nem lányoknak való , mire L mondta hogy azt mondták játszhat a játékaival és ha nem engedi hívja az anyukáját és majd meglátják kinek van igaza N nem akarta hogy eltőrje a gépét és nem hiszi hogy hívni fogja anyukáját .majd L bekapcsolta a gépét és eldobta mire az kirepült az ablakon mire N kiabált hogy nézd mit tettél a gépem elveszett. mire L nézd nem veszett el hülye ott van a kertbe .Kiakartak menni a kertbe de N.anyuja azt mondta hogy túl hideg van mire L elkezdet pislogni és azt mondta meg szeretné nézni a virágokat és erre N anyuja kiengedte őket .A kertben felvette a gépét aminek semmi baja nem volt és L megkérdezte mit csináljanak mire N mondta hogy nézze meg a virágokat sok van erre L kinevette és azt mondta szánalmas . megint nem értem itt mi van .a nappali ablaka éppen a kertre néz és ott vannak az anyukák . N mondta hogy van egy labda a garázsba mire L azt mondta ez egy jó ötlet . N. fél hogy a barátai megláttják hogy egy lánnyal játszik N. mondta L nek hogy álljon a fák közé és próbálja megállítani a labdát . majd lendületet vett és bumm , szörnyü lövést vétett kilötte a garázs ablakát . mire az anyukák kijöttek az N anyukája látta a garázs ablakát mire megértette és megdorgálta . aztán a végét nem értem
2015. jan. 11. 20:16
3/4 anonim válasza:
A mamák kifutottak a házból, és az enyém megszidott, hogy miért ilyen brutális játékokat játszunk, mikor olyan kedves kislány van velem. mint Louisette. Ő közben már messze volt. és a kertben szagolgatta a begóniákat.
Este büntetésből nem kaptam desszertet, de nem bánom, Louisette jópofa lány, és ha megnövünk, össze fogunk házasodni.
Nem olvastam el az egészet, mert csak a végét kérted, és nincs sok időm. Remélem, lesz, aki kijavítson, ha lennének hibáid.
4/4 A kérdező kommentje:
:) Köszönöm
2015. jan. 13. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!