Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki lefordítaná nekem, kérem?

Valaki lefordítaná nekem, kérem?

Figyelt kérdés

A téli szünetem jól telt. Egész szünetben a családommal voltam.Nagyon sokat beszélgettünk,filmet néztünk,ettünk,ittunk. Karácsony napján feldíszítettük a fákat,majd vacsoráztunk.Nagyon jó dolgokat kaptam karácsonyra.

Előre is köszönöm.

2015. jan. 11. 12:02
 1/4 A kérdező kommentje:
Németre*
2015. jan. 11. 12:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Meine Winterferien waren gut. In den ganzen Ferien war

ich mit meiner Familie. Wir haben uns viel unterhalten, uns Filme angesehen, wir haben gegessen und getrunken. Am Heiligen Abend schmückten wir den Weihnachtsbaum

und aßen Abendrot. Ich habe viele tolle Geschenke bekommen

2015. jan. 11. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Ich hatte gute Winterferien. In den ganzen Ferien war

ich mit meiner Familie. Wir haben uns viel unterhalten, uns Filme angeguckt, wir haben gegessen und getrunken. Am vierundzwanzigsten Dezember dekorierten wir den Weihnachtsbaum, dann aßen wir Abendrot. Ich habe viele schöne Geschenke bekommen (sorold fel mit kaptál)

2015. jan. 12. 12:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Ich habe angenehme Winterferien gehabt. Die ganzen Ferien verbrachte ich mit meiner Familie
2015. jan. 12. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!