Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kérem, valaki lefordítaná ezt...

Kérem, valaki lefordítaná ezt nekem németre?

Figyelt kérdés
Tavaly fejeztem be a tanulmányaimat, azóta dolgozom. Sajnos itthon nem kaptam munkát, ezért Angliába mentem ki, pincérként dolgozom egy kis étteremben. Az ország, a város szép, de az emberek nem túl barátságosak. Szeretem ezt csinálni, sokat keresek vele, de később szeretnék hazajönni, és itt letelepedni, családot alapítani.

2014. nov. 4. 23:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Letztes Jahr habe ich die Schule (ha egyetemista voltál, akkor die Universität) beendet, seit dem ich arbeite. Leider hatte ich zu Hause keinen Job bekommen, deshalb ging ich nach England, wo ich zur Zeit in einem kleinen Restaurant als Kellner arbeite. Sowohl das Land als auch die Stadt sind sehr schön, aber die Leute sind nicht sehr freundlich. Ich mag hier arbeiten, damit verdiene ich sehr viel, aber später wollte ich zu Hause kommen, umziehen, und eine Familie gründen.
2014. nov. 5. 09:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2014. nov. 5. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!