Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » S. O. S Hogy tudnák puskázni?

S. O. S Hogy tudnák puskázni?

Figyelt kérdés

holnap 2 Témazárót írunk,és melette irunk még nyelvtanól és angolból felelnem kell 25 kérdésből.

Hogy tudnák puskázni nyelvtanból ? (a többire megtanultam és most edzésre megyek és mire haza érek lesz vagy 20:30 perc.

tudtok valami tippet amit nem szúr ki ?

2015. jan. 6. 13:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
tudnék...
2015. jan. 6. 14:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha "tudnák", "melette" és "haza érek", akkor nincs az a puska, ami nyelvtanból segítene rajtad... :-(

Már megbocsáss!

2015. jan. 6. 14:02
 3/8 A kérdező kommentje:
bocsi a hibákért csak pont a buszon üllők és telefonról írtam
2015. jan. 6. 14:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Hanyadikos vagy?Miből írtok?
2015. jan. 6. 14:13
 5/8 Girgoy ***** válasza:
Nyelvtanból szerintem nem nagyon lehet puskát írni, mert azt egyszerűen érteni kell. Angolból meg a szóbeli felelet miatt neház puskázni. Edzés után friss aggyal ülj neki tanulni. Hosszú az éjszaka. Ha eljutsz az egyetemig, ott is ezt fogod csinálni, szokjad. :)
2015. jan. 6. 14:13
 6/8 Girgoy ***** válasza:
Egyébként jobb sulikban nem írnak egy nap egynél több tantárgyból témazárót. De ha ez a helyzet, én lehet, hogy kihagynám az edzést... Na mindegy, sok sikert!
2015. jan. 6. 14:14
 7/8 Girgoy ***** válasza:
Mondjuk nem tudom, milyen edzés az, ami 2-től fél 9-ig tart... Nyílván mást is csinálsz, mert minden más fontosabb, mint a tanulás... Hát, lenne egy jó tanácsom, de annak nem örülnél. ;)
2015. jan. 6. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:

(A mi hazirendunkbe is benne van h egy nap csak egy temazarot lehet irati) De ha mar igy jartal akk azt javasolnam h az anyagnak a nagyon lenyegi, elmeleti reszet ird ki egy cetlire. Taunld meg alkalmazni az elmeletet es rejtsd el a holmid koze. En szemely szerint ugy puskaztam mas targybol h van egy lecketuzetem amirol messzirol latszik hogy az. Spiralos, csak siman beteszem a cetleit a lapok koze es ha kell kijebb huzom.

DE ha edzes utan este hazaersz akkor nyugodtan megeroltetheted magad annyira h leulsz fel orara tanulni. Nem fogsz belehalni es nyugodtabban allnal neki a dolgozatnak es biztos h jobb jegyet kapnal.

2015. jan. 7. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!