Hogy van németül?
Figyelt kérdés
Hétfőre késznek kellene lennie, de nem tudom lefordítani értelmesen, mert nem bízok az ilyen internetes szótárakban. Na ez kell: "Képzeld, tudod most vettük ezt házat és pár napja vagyunk csak itt és szerintem nem jó választás olt ez a ház. Mert hát itt van a főutcában és olyan nagy a forgalom, hogy este alig tudunk elaludni. Még az ablakokat is alig lehet kinyitni. Ráadásul a közelben van egy vendéglő, ahol egész éjjel hangos zene szól."2015. jan. 3. 10:25
1/4 anonim válasza:
Elöször írj be egy olyan fordítást, amit te készítettél, utána szivesen kijavitja, aki tud németül.
Nem hiszem, hogy az a cél, hogy az itteni felhasználók némettudását teszteljék, hanem a tiedet.
Ha meg sem próbálkozol vele, akkor semmi értelme annak, hogy be tudd adni.
2/4 A kérdező kommentje:
Ich kaufte dieses Haus vor ein paar Tagen, und wir nur hier sind, und ich glaube nicht, das ist eine gute Wahl ol das Haus. Denn hier ist es an der Hauptstraße und viel Verkehr, so dass wir kaum schlafen in der Nacht. Auch die Fenster kaum öffnen. Darüber hinaus gibt es einen nahe gelegenen Pension, wo laute Musik die ganze Nacht lang.
2015. jan. 3. 10:46
3/4 anonim válasza:
szerintem kezd azzal, hogy magyarul értelmes, helyes lesz a szöveg és aztán kezd lefordítani...
4/4 Thalmannsfeld válasza:
Stell Dir vor, vor ein paar Tagen haben wir dieses Haus gekauft, seit einigen Tagen wohnen wir auch schon drin, nach meiner Meinung war dieses Haus keine gute Wahl. Es steht an der Hauptstraße und der Verkehr ist so laut, dass wir Nachts nicht einschlafen können. Die Fenster können wir kaum öffnen. Darüber hinaus gibt es in der Nähe ein Restaurant, wo die ganze Nacht laute Musik gespielt wird.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!