Hogyan tanuljam meg?
Hali!
Én úgy tanultam meg szintén egy Antigonéban lévő kardalt(nem tudom, neked melyiket kell, de nekem az van/volt, hogy "sok van mi csodálatos...") hogy elolvastam az első sort, aztán felnéztem a könyvből és elmondtam, majd a másodikat, és azt is, majd utána egybe elolvastam, és egybe elmondtam, aztán ugyanígy 3.-4. sor stb.Versszak felénél elmondtam magamtól a fél verszakot, és utána ugyanezzel a módszerrel a 2. fél verszakot is megtanultam, aztán elmondtam egybe. És mentem a második verszakra, és mikor ilyen módszerrel azt is megtanultam, akkor elmondtam egybe az első kettő vsz.-ot, és így tovább amíg a végére nem értem. Rövden mondva tehát, én soronként tanulom meg az ilyesmit!:D
Köszi!
Nekem másik részt kell (Ó sírom, nászszobám, te föld odvába vájt örök tanyám...) De tényleg, nagyon köszi :) Met a zöldpacsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!