Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Szerintetek mi lesz a felmérővel?

Szerintetek mi lesz a felmérővel?

Figyelt kérdés

Tudom nem ide tartozik a kérdés de a tanárom elkeverte a kémia témazárómat es ma nem mondta hogy megva e vagy nincs a felmérő de nekem is kiment a fejemből. Azon aggódok hogy mást ad de több szempontból sem csinálhatja meg:

1.nem az én hibám hogy elkeverte ezért én miért írjak újat?

2. Mivel ő a matek tanárom is ezért tudom hogy ha az írásbelim nem úgy sikerül engedi a tobbi gyereknek is hogy javíthatunk es olyankor más feladat lapot ad természetesen.

3. Ilyen még nem volt hogy tz. Elkevert tehát nem tudom most mit csinál

4. Az évfolyam társam most írt írásbelit vele kémiából es nem úgy sikerült ezért javíthatott és az írásbeliben ugyan azt kapta meg.

Csak izgulok mert félek hogx nem ugyan azt adja oda..

2014. nov. 13. 18:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!