Angliába járok iskolába és nem értem a History házit. Mit írjak ide? (Angolul tudók)
Történelemből kaptam házit és mindenképp meg kell valahogy csinálnom mert akkor büntetést kapok suli után és csak 1 órával később jöhetek haza...
Most tartottunk a Nyugat Amerikánál és most meg észak amerikánál azthiszem :/ (1837)
küldök egy képet hogy tudjátok miről van szò. Az alját már elkezdtem de azt sem tudom mi csak úgy másoltam valahonnan a tábláról...
minden elég homályos mert a history tanáromnak ISZONYAT mély hangja van és tényleg semmit nem értek.
Miért voltak a mormonok népszerűtlenek keleten? (mondjuk a szöveget olvasni kell, szóval nem tudom mit nem értesz rajta)
-vallási hitük miatt
- mert dolgosak és sikeresek voltak
- mert 1837-ben volt egy gazdasági válság
- ugyanez
- mert az indiánokkal haverkodtak
- mert a többnejűségben hittek
A középső oszlopba jön a magyarázat/példa.
Az utolsó oszlop a rangsorolás. Gondolom "fontossági sorrendbe" kell őket állítani. Ez a legfőbb ok, aztán ez, majd ez. Elég számokkal. Na itt egyébként jó lett volna ha hallod a tanárt, mert ez csak tipp. Amúgy meg egyik osztálytársad sem tudod megkérdezni? Facebook vagy telefon? Gondolom ott is használják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!