Valaki csinálna nekem egy kirándulás tervet?
A feladat az, hogy csinálni kell egy kirándulás tervet, hogy mikor hova menni hánykor meg ilyenek. Az indulás mikor honnan és valós idővel kellene.
PLS!
Jajj bocsi.. :)
Szóval több napos, túrázós egy csoporttal és nemtom honnan induljunk :( Azért kértem segítséget!
Mi lenne, ha kicsit megerőltetnéd magad? Kiválasztas egy várost, lehetőleg olyat, amiben van nevezetesség is, meg szabadidős program is. Én Debrecent mondom most példának. 1. Megnézed szépen az elvira.hu-n, hogy mikor megy oda vonat reggel (ne túl korán, de azért ne is későn, mert Debrecen messze van).
2. Előtte 20 percel kiírsz egy találkozót a vasútállomás előtt.
3.Megnézed a vonat menetidejét. Ugye ha ezt tudod, akkor megtudtad az érkezési időt.
4. Összeszeded a város főbb nevezetsségeit, látnivalóit. Kereshetsz olyat is, ami nagyon érdekes kiállítás, esetleg csak most van ott (időszaki kiállítások). Minden múzeumra kell szánni legalább egy órát, mértétől függően akár többet is. a templomokra, ilyesmikre is kell kb. fél óra. Ha nagy várost választasz, akkor figyelned kell arra, hogy van-e helyi közlekedés, helyi járatok. Ha igen, akkor fel kell tüntetned, hogy ezekkel fogtok közlekedni.
5. Ételről is kell gondoskodni, egy közeli étterem, vendéglő megteszi. Ehhez odaírhatod, hogy mindenki maga állja a cehhet. Így ezzel nem kell bíbelődnöd. Étkezésre legalább két órát kell szánni. Érdemes az ebédet mondjuk 2-3 órára időzíteni, mert így előtte végezhettek a múzeumokkal.
6.Ezután esetleg egy kis szabad vásárolgatás lehet a belvárosban. Erre is 1-2 órát lehet szánni, azután irány haza. Vagy ehelyett lehet aquapark, de az egész délutános program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!