Mit is jelent ez a gyakorlatban: "20-30 oldal"? Minimum 20, maximum 30 oldal?
"A pályamű terjedelme – az ábrák, az aláírások, az irodalomjegyzék, a tartalomjegyzék leszámításával –
20-30 gépelt oldal lehet (12-es betűnagyság, 1,5-es sortávolság, 2,5 cm margó). A megadottnál kisebb
vagy nagyobb terjedelmű pályamunkákat a versenybizottság nem értékeli"
Szerintetek a 20-30 az a felső határ? Vagy 20 oldal a minimum, 30 a maximum, amit lehet írni? Mondjuk, ha nem így lenne, az utolsó mondat felének nem lenne értelme...
Ha nyelvészeti téma és egy adott nyelv a témád próbálj külföldi szakirodalomból is dolgozni. Illetve tegyél bele ábrákat, esetleg.. nem tudom könnyebb lenne ha leírnád a témád címét. Így nehezen ötleteke,hogy mivel lehetne még azt a 10-15 oldalt kitölteni. ha tudsz készíts kérdőívez a témában vannak online kitölthető kérdőívek ezek értékelik is a válaszokat ez is szépen viszi az oldalaid.
www.kerdoivem,hu pl.
Uh, hát maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül nem írtam le a téma címét :) Nem szeretném, ha később problémám adódna ebből, ha esetleg itt most valaki bedob nekem egy olyan hatalmas ötletet, amit én felhasználok (elég szigorúak ezzel kapcsolatban a kiírások). Sajnos külföldi szakirodalom sem nagyon van, mivel ez egy viszonylag új téma.
De köszönöm akik eddig válaszoltak.
Köszönöm, tényleg, de nem a témával kapcsolatban kértem segítséget első sorban.
Amúgy OKTV-re lesz (innentől meg már akár el is árulhatom miről írok...), a férfi és a női beszéd sajátosságait, különbségeit, szóval a genderlingvisztika témát választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!