Ismerősömnek segítenék a h. f. -ben de nem tudom hogy mi az "felfedezések, újkor" Egy csomó, dolgot kiírt ilyen olyan korokból. Kaphatnék egy pár soros ismertetőt (mikor volt, hol, kikkel)?
Figyelt kérdés
2014. szept. 9. 23:58
1/3 anonim válasza:
Kolumbusz Kristóf felfedezi Amerikát 1496-ban, ezzel lezárul a középkor, és elkezdődik az új kor.
2/3 chtt válasza:
A dátum inkább 1492. legyen.
Én nagyra értékelem, hogy segíteni akarsz, de nem olyanban kellene inkább, amit tudsz is?
Amúgy beírod a gugliba, hogy felfedezések, és rögtön az első találat (Wiki) segít is.
Érdemes elővenni a tankönyvet (ha van - mármint a barátodnak persze:), annak idején nagyon jól le voltak írva benne a dolgok. Manapság nem tudom, milyen ez a lecke.
Beírod a gugliba, hogy "újkor" - első találat (Wiki) jó, második találat (tudásbázis - sulinet) még jobb, sőt, nagyon jó! Annyira, hogy azt ide is másolom.
Remélem, segítettem valamicskét. Sok sikert. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeket! :)
Sokat segítettek :)
2014. szept. 14. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!