Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Leírná nekem valaki nagyon...

Leírná nekem valaki nagyon részletesen II. Rákóczi Ferenc életét?

Figyelt kérdés

Nagyon megköszönném. Jövő hét pénteken megyünk versenyre, és jó lenne ha vki röviden, de nagyon velősen össze tudná foglalni. Ilyenek legyenek benne:

Rákóczi Ferenc gyerekkora, házassága, csatái (Romhányi csata!!),élete stb. Ha tudtok és van energiátok, akkor légyszi írjatok a kurucokrol is pár mondatot :) Nagyon köszönném :) Már csak 1 hetünk van, úgyhogy mielőbb, ha lehet! A tanárokat is megkérném! Köszönöm előre is!

2010. jan. 14. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Na nyuszi fogod a netet és rákeresel. Ez csak 3 volt a sokból elég lesz? HE?

Azt hiszed nincs jobb dolguk a felnőtteknek mint nektek akik .. nem veszitek a fáradságot csináljuk a feladatait?

2010. jan. 15. 20:30
 12/14 A kérdező kommentje:

Csak ismételni tudom magamat: azért jöttem fel ide, hogy segítséget kérjek, nem azért, hogy a lecseszéseitek elvegyék a drága időmet! Mertem remélni, hogy akad köztetek segítőkész ember, de úgylátszik kicsit elszámoltam magam. Sajnos.

Amúgy köszi azoknak/annak, akik vedték a fáradságot, és nekem, "Nyuszikának" -.-" legépelték. Hálásan köszönöm.

2010. jan. 16. 11:34
 13/14 anonim ***** válasza:
De csillagom, kitűnő tanuló létedre ne legyél már ilyen idióta, hogy egy Google keresést nem bírsz megcsinálni. Ugyanis az előzó válaszolók Google találat alapján írták, amit írtak. Beírod: Rákóczi és annyi találatot kapsz, mint atom. Mi a tökért nem tudod a kis kezecskéddel beírni ezt? Miért más kell, hogy megcsinálja? Agyam eldobom.
2010. jan. 16. 14:01
 14/14 anonim ***** válasza:

Had álljon neki feljebb. Majd egyszer valaki képen vágja, és megérti végre.

:)

2010. jan. 16. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!