Leírná nekem valaki nagyon részletesen II. Rákóczi Ferenc életét?
Nagyon megköszönném. Jövő hét pénteken megyünk versenyre, és jó lenne ha vki röviden, de nagyon velősen össze tudná foglalni. Ilyenek legyenek benne:
Rákóczi Ferenc gyerekkora, házassága, csatái (Romhányi csata!!),élete stb. Ha tudtok és van energiátok, akkor légyszi írjatok a kurucokrol is pár mondatot :) Nagyon köszönném :) Már csak 1 hetünk van, úgyhogy mielőbb, ha lehet! A tanárokat is megkérném! Köszönöm előre is!
Na nyuszi fogod a netet és rákeresel. Ez csak 3 volt a sokból elég lesz? HE?
Azt hiszed nincs jobb dolguk a felnőtteknek mint nektek akik .. nem veszitek a fáradságot csináljuk a feladatait?
Csak ismételni tudom magamat: azért jöttem fel ide, hogy segítséget kérjek, nem azért, hogy a lecseszéseitek elvegyék a drága időmet! Mertem remélni, hogy akad köztetek segítőkész ember, de úgylátszik kicsit elszámoltam magam. Sajnos.
Amúgy köszi azoknak/annak, akik vedték a fáradságot, és nekem, "Nyuszikának" -.-" legépelték. Hálásan köszönöm.
Had álljon neki feljebb. Majd egyszer valaki képen vágja, és megérti végre.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!