Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Valaki írna nekem egy rövid...

Valaki írna nekem egy rövid fogalmazást?

Figyelt kérdés
Egy 30.35 soros fogalmazásra lenne szükségem. Egyfiúról kell jellemzést írnom. Itt vannak róla az adatok. 17éves, osztálytársam. Barna rövid haja van, nem zselézi. Sötét szeme van, sportos alkat. Magas, vékony. Tanulni nem szeret. Picit tud oroszul, de angolt tanul. Imádja a kosárlabdát. Játszani, szurkolni egyaránt. Higgadt természetű, de néha elég szemtelen. Keszthely közelében lakik, kollégista. Többet nem tudok róla, lehet rizsázni. Kérlek segítsetek, nagyon fontos! Előre is köszönöm
2010. jan. 13. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:

10-11.-es létedre nem tudsz egy ilyet megírni :|?

bevezetés tárgyalás befejezés,kohézió,stb...

hajrá

2010. jan. 13. 17:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, meg tudnám írni, de iszonyatos mennyiségű házim van. Így is éjfélig tuti tanulok. Kérlek segítsetek! És most nekem van ami fontosabb ennél a fogalmazásnál. Pl a matek, aminél reménykedem hogy nem bukom meg,holnap felelek belőle. Kérlek segítsetek!
2010. jan. 13. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:

szerintem sneki nem fogja meginri neked...

nem viccből kapod a házikat

pont azért, hogy ne annyi tudásod legyen, hogy bukj valamiből

2010. jan. 13. 20:01
 4/10 anonim ***** válasza:

És arra még nem gondoltál, hogy ha továbbtanulsz (esetleg...), főiskolán, egyetemen, akkor is fogod kérni a "jó lelkű embereket", hogy írják meg helyetted a házijaidat, mert neked még mást is kell csinálnod ezen kívül? Ez nem így megy. Ne legyél már ilyen idétlen, és nőj fel, mert sehova nem fogsz jutni az életben. Iskolába jársz, nem óvodába, ahol a seggedet is kitörlik helyetted.

Főiskolán, akárhol, éjszakákat kell ébren töltened tanulás meg háziírás gyanánt, ne nyöszörögj ilyen semmiségek miatt, mert szánalmasan hangzik, mikor megindoklod, hogy miért is írja meg valaki helyetted.

2010. jan. 14. 17:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha valaki lesz olyan hülye, hogy megírja a sz.rodat, annyi idő alatt, amíg leírod, pont ki is gondolhatnád, mit írj, plusz az idő, ameddig ide feljöttél, és megírtad a kérdést...

Ne haragudj, de kicsit csapodár vagy, máson élősködő és lusta.

2010. jan. 14. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:
És ne mondd, hogy ma kaptad meg ezt a feladatot. (Ha mégis, akkor az az érvényes, amit feljebb mondtam: ne rinyálj, másoknak még rosszabb.)
2010. jan. 14. 18:06
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen,aznap kaptam meg. De mindegy, megírtam mindent. Hajnali 4-re végeztem is. Aludtam 2 órát. Jejejupijeje!! Spanyol kéttannyelvű, 14 éves vagyok. Nem buktam meg matekból, de egyik órán elaludtam.
2010. jan. 14. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Te választottad. Nem?
2010. jan. 14. 18:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy lehet az, hogy az osztálytársad 17 éves, ha te 14 éves vagy?
2010. jan. 15. 16:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Bukott...
2010. jan. 15. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!