írna nekem valaki egy rövid (10mondatos) fogalmazást?
Sose voltam jó fogalmazásban viszont hétfőre kell és nekem ötletem nincs miről irhatnák.
Téma:Az egyenes út a legrövidebb
Ha nem is a fogalmazást,legalább ötletet adjatok légyszi,hogy hogyan irhatnám. :) Köszi előre is.
Nem tudom, ilyenre gondoltál-e. Remélem tudtam segíteni. Ha ezt választod, megírod, hogy miért ezt választottad, és az iskolában megfelelt-e!
Az egyenes út a legrövidebb
Amikor céljaink felé tartunk kitartóan, csak az lebeg a szemünk előtt, hogy mielőbb elérjük azt. Mégis mindig akadnak kitérők, olyan pillanatok amik kizökkentenek utunkról. Van mikor mi magunk keresünk más utat. Lehet, hogy egy személy próbál segíteni olyan tanácsokkal, melyekről tudjuk, hogy ez nem helyes. Előfordul, hogy feladjuk,de a gondolat ott motoszkál a fejünkben, hogy haladni kell. Legyen az a kitűzött cél akár egy dolgozat megírása,melyet próbálunk mások segítségével elkészíteni, de ekkor rájövünk, az nem biztos, hogy ami gondolatunk. Egy olyan feladat elvégzése, melyhez sosem volt kedvünk. Lehet füllenteni akarunk bizonyos dolgokban, mégis az igazat kell mondani, mert előbb-utóbb kiderül .Mindíg vannak kitérők, kanyargós mellékutak. Lehet megpróbáljuk kikerülve elérni céljainkat. Azonban rá kell döbbenünk, lehetőleg még időben, hogy az egyenes út a legrövidebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!