Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Konyorgom valaki segitene?...

Konyorgom valaki segitene? Korepetalas kene matekbol. De nincs penz a szuleimnek tanara. Osztalytarsaimal nem vagyok annyira jobba a tanaral meg vekep nem . Bukasra allok.8 osztalyos vagyok. Es lany.

Figyelt kérdés

Kerlek szepen titeket szenteljetek ram heti egy-ket orat..:'( Azt monta a tanarom,hogy hozz egy tesztet es ha nem irom meg az atmenot megbuktat. Igaz nem tortem ossze magam a tanulasban banom is de most nem tudom.mit csinaljak..:(

Kerlek ne arrol irjatok komentbe,hogy pocsek a helyesirasom vagy hogy tanultam volna meg ilyenek...az mar rajtam nem segit..:'( Kerlek segitsen valaki. 14/L

2014. máj. 2. 09:03
 1/8 anonim válasza:
Milyen témát tanultok épen ?
2014. máj. 2. 10:15
 2/8 A kérdező kommentje:
ax+b=0 x eleme R itt tartunk algebrabol. Mertanbol.meg: A henger
2014. máj. 2. 11:57
 3/8 anonim válasza:
egyszere ketöt vesztek ?
2014. máj. 2. 19:59
 4/8 anonim válasza:

ax=0-b

ax=-b

x=-b/a

2014. máj. 2. 19:59
 5/8 anonim válasza:
a nagy turo te #3
2014. máj. 2. 20:02
 6/8 anonim válasza:
helyett 4#
2014. máj. 2. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha megbuksz, augusztusig lesz időd megtanulni rendesen! :) Év végéig meg úgysem értenél meg semmit és jövőre folytatódna ez a folyamat!
2014. máj. 5. 13:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2014. máj. 24. 08:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!