Tudtok ötletet adni?

Figyelt kérdés
Gondolatok a könyvtárba címmel kell írnom egy fogalmazást. Igazából, arra gondoltam, hogy három szereplőről szóló történetet fogok írni a Tudásról, az Irodalomról és a Művészetről. Szóval,ez így tök jó, tetszik, csak nincs ötletem, hogy mi legyen? Valami jópofa, meseszerűre gondoltam. Tudtok ötletet adni?

2014. ápr. 28. 19:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Tudás, irodalom , művészet..meseszerű történet. Hm....

A varázsló könyvtárába, betéved az inasa. Eléggé buta kis manó, és önfejű. De ennek ellenére mindent jobban tud mint az öreg varázsló. Gondolja ő. Az öreg varázsló tanítja , de a kis inas mindig "okosabbnak" érzi magát mesterénél.

A könyvtárban azonban olyan könyveket is fellapoz amik olyan tudást tartalmaznak amikről ő nem is hallott. Más világról olvas, ahol emberek élnek. Úgy gondolja az emberek világában sokkal több okosság van mint a manókéban. Megszökik , mert el akar jutni a csodavilágba az emberek közé....

Itt aztán találkozik sok emberrel, gonosszal , és jóval egyaránt. Gyerek lesz a barátja akinek a szobájában lévő orchidea virágában tündér lakik. A tündér mesél neki az ő világukról, ami szorosan kapcsolódik a manókéhoz.

Sok kaland után a kisinas rájön nagyon sokat kell még tanulnia.

Vagy ez túl meseszerű?

A művészetekkel pedig a kisfiú ismertei meg aki rajzol.

2014. ápr. 29. 17:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod. :)
2014. ápr. 29. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!