Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Hogy tanuljak meg könnyen verset?

Hogy tanuljak meg könnyen verset?

Figyelt kérdés
Nagyon nem megy a vers tanulás,valaki segitene?Nagyon fontos lenne!!

2014. ápr. 27. 19:00
 1/4 anonim válasza:

ha nekem nagyon nem megy, akkor felolvasom, ezt felveszem hangfelvételként és ez hallgatom, miközben a verset hangosan olvasom a felvétellel. ezután néha abbahagyom és megpróbálom egyedül felmondani...ilyenkor még bele szoktam lesni picit. ha még mindíg nagyon nem megy, akkor újra hallgatom és olvasom.

sok sikert!

2014. ápr. 27. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerencsére az nekem megy...

Csak annyit csinálok, hogy versszakonként olvasom fel hangosan legalább 5-ör és utána megpróbálom visszamondani, s így tovább. Ha a versszak 10 vagy annál hosszabb soros akkor kettészedem s úgy tanulom...

Régen úgy tanultam, hogy felvettem valamilyenféle hangrögzitőre ahogy olvastam és hallgattam s közben olvastam a szöveget.

2014. ápr. 27. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Nehéz. Akinek nem áll rá az agya annak nehéz. Nekem is kínszenvedés volt. Valaki 2 versszakot megtanult 5 perc alatt. Én órákig szenvedhettem ilyenekkel. Ettől függetlenül szerettem az irodalmat.

A legjobb, ha a felmondás időpontja előtt már jóval elkezded tanulni.

2014. ápr. 27. 19:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!:)
2014. ápr. 27. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!