Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Pontosan leforgatnátok magyarr...

Pontosan leforgatnátok magyarra ezt a kis angol szöveget?

Figyelt kérdés
Tehát ez lenne az! [link]

2014. ápr. 21. 17:46
 1/2 anonim válasza:

Tegnap este egy remek partiba/buliba mentünk. A 27-es szám alatt lakó idős úr tartotta. Nagyon ízlett nekünk az étel amit a legidősebb fia főzött. Azután átmentünk az elegáns nappaliba. Kék falai voltak amelyeken drága festmények lógtak/ amelyeket drága festmények díszítettek. Hirtelen kopogás hallatszott a bejárati ajtótól. A 29es szám alatt lakó szomszéd ment kinyitni, de amikor kitárta az öreg zöld ajtót, két maszkos férfi rohant be mellette és a szobába jöttek.

Rémisztő volt. Egyiküknél vadászpuska volt két hosszú csővel és azt mondta nekünk hogy ha egy izmunkat is megmozdítjuk, azonnal lelő minket. Úgyhogy mi csak ott ültünk ahogy elvitték a legnagyobb festményeket a házban, és nagy fehér lepedőkbe csomagolták őket. Kifutottak és beszálltak a ház előtt parkoló furgonba.

Felhívtuk a rendőrséget és két percen belül megjelent két fiatal rendőr a helyi rendőrörsről. Hosszú és részletes kérdéseket tettek fel nekünk. A magas nagybajuszú rendőr azt mondta nekünk hogy mindent megtesznek a tolvajok kézre kerítése érdekében.

nem tudom hogy mennyire pontos fordítás kell ahol tudtam a teljesen szó szerinti jelentést írtam de ahol hülyén hangzott volna/szóitméslés lett volna kicsit máshogy fejeztem ki...de a jelentés mindenhol ugyanaz

2014. ápr. 21. 20:24
 2/2 A kérdező kommentje:
örök hála!:)
2014. ápr. 22. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!