Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Kőszívü ember fiait aki...

Kőszívü ember fiait aki elolvasta tudna egy kérdésben segíteni?

Figyelt kérdés

házi olvasmányról van szó és ugye sajnos csak hébe-hóba fejezeteket olvastam el, a többi kérdésre már megvan a válasz de ezt az egyet nem találtam sehol....

-Ki és miért akarja halva látni Baradlay Richárdot? egy egész oldalt kell róla írni szoval ha azt megmondaná valaki hol vagy melyik fejezetbe találom ezt, azt megköszönném! :)

2014. ápr. 20. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Valahol a vége felé, Plankenhorst Alfonsine elmegy Haynauhoz.
2014. ápr. 20. 15:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Az már a végkifejlet. A probléme kifejtése még valahol a könyv első felében van, a pontos fejezetet nem tudom, de valahol ott, amikor Richárd eljegyzi Alfonsine unokahúgát. És ha jól emléksze a könyv végén még egy magyarázat tartozik hozzá a végrendelettel kapcsolatban.
2014. ápr. 20. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy kicsit tévedtem, komplexebb a dolog. "A bakfis", "A haldokló ellenfél hagyatéka", "Sötétség" és "A szenvedések kulcsa" fejezetekben van leírva a kérdésedre a válasz.
2014. ápr. 20. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Plankenhorst Alfonsine akarja halva látni Richárdot.

Mégpedig azért, mert szerelmét, Palvicz Ottót megölte az isaszegi ütközetben, a Királyerdőben.

2014. ápr. 20. 20:22
 5/5 A kérdező kommentje:
:) kösznöm szépen mindenkinek tényleg sokat segített majd ezekből akkor összehozok valamit :))
2014. ápr. 22. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!