Holnapra kellene nekm a sokszinu matematika 6. Osztaly mf. Es hol lehet a mf. -t megnezni?
Figyelt kérdés
6.-os sokszinu mf.-bol nekem 88.oldalon a /1/2/3 89.oldal vegig 90.oldalon 3/4/6 feladat valaki tudja mi a megoldas ? Ha kell leirom a feladatot2014. ápr. 5. 14:54
1/6 anonim válasza:
Nincs kéznél ilyen könyv nálam... Ha leírod a kérdést talán tudok segíteni :)
2/6 A kérdező kommentje:
Egy viragos kertbe rozsatoveket telepitenek ugy, hogy minden sorba ugyanannyi to legyen. Ha 10 sorba ultetik a rozsakat, akkor 6 to kerul egy sorba. Hany rozsato kerulne egy -egy sorba ha ugyanannyi rozsatovet 2; 3; 4; 5; 6; 12; 15 sorba ultetnenk el?
2014. ápr. 6. 10:06
3/6 anonim válasza:
Asszem úgy kell kiszámomlni, hogy ha a 10-et megszorzod 6-al, megkapod az összes rózsák számát, ami 60db. Ezt a 60-at osztod el soronként, vagyis ha 2 sorba kell elosztani a 60 tövet, akkor 60/2=30. Ha 3 sorba kell elosztani a 60 tövet, akkor 60/3=20. Leírok néhányat:
2 sornál 30 tő
3 sornál 20 tő
4 sornál 15 tő
5 sornál 12 tő
A többit próbáld magad
4/6 A kérdező kommentje:
Oke koszi mar ez is sok segitseg volt...:)
2014. ápr. 6. 11:33
5/6 anonim válasza:
Csak ez az egy feladat kellett?
Mert a kérdésben sok feladatot írtál... Ha kell segíteni, szólj és megpróbálok :)
6/6 A kérdező kommentje:
A tobbit mar megcsinaltam megtalaltam a neten...:)
2014. ápr. 11. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!