Miért ecetes illatú a romlott kenyér?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 19:06
1/2 anonim válasza:
Feltételezem, mert elkezd benne erjedni a szénhidrát és végigmegy benne a cukor-alkohol-ecet átalakulás.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen (:
2014. ápr. 4. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!