Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Németesek! Írnátok nekem...

Earth4 kérdése:

Németesek! Írnátok nekem ezekről néhány mondatot?

Figyelt kérdés
Arról kellene 5-5 mondatot írni, hogy miért jó külföldeknek Magyarországon nyaralni, illetve Makón. Semmi bonyolultra nem gondolok, csak hogy jó Magyarországon nyaralni mert: jók az ételek, jók a fürdők, viszonylag alacsony árak... stb . Nagyon megköszönném! :)

2014. ápr. 2. 18:45
 1/1 anonim válasza:

Már régebben tanultam németet, sosem voltam jó a nyelvtanban, szóval a megoldásomban is biztos lesz nyelvtani hiba, de mivel még nem érkezett válaszod, ezért írtam pár mondatot:

Die ausländische Menschen mögen in Ungarn Urlaub machen, weil die Lebensmittel fein und gut sind, weil die Baden gut sind, die Preise relativ günstig sind, weil die ungarischen Menschen freundlich und hilfsbereit sind,weil die Landschaft wunderschön ist.

Magyarul:A külföldi emberek szeretnek Magyarországon nyaralni, mert az ételek finomak és jók, mert a fürdők jók, mert az árak viszonylag kedvezőek, mert a magyar emberek barátságosak és segítőkészek, mert a táj csodaszép.

:)

2014. ápr. 2. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!