Angol házi: Mit mondjak? Összehasonlítás.
egy régi és egy modern iskolát kell összehasonlítani az alapján, hogy milyenek voltak a tanárok, milyenek most, tanár-diák kapcsolat, egyenruha, felszerelések az iskolában.
de nem a legjobb az angolom...
írnátok légyszi kb 15 összefüggő mondatot angolul? :)
előre is köszönöm! :)
Kedves kérdező, ne haragudj, hogy bármennyire is küzdöttem, hogy elérjem azt, hogy egy angol agytröszt megoldja helyetted a házi feladatodat, ez nem jött össze... :-)
"VADASZP"-nek:
1.: Nem tudom Te miket olvasgatsz, de én is ajánlom figyelmedbe, hogy hasonlítsd már össze a Te és az én válaszainkat. Én soha nem minősítettelek, pl. azt sem mondtam, hogy inkább menj ki a szőlőbe kapálni, ahelyett, hogy itt okoskodsz, ...ilyet nem tettem soha... :-)
2.: De Te a magyar mentalitással egyetértésben egyfolytában minősíted a másikat, pattogsz azon, hogy Neked lehet mindig csak igazad, legyen... :-) (előző válaszom utolsó mondatát olvastad? ---> minden relatív! :-))
3.: még egyszer ismétlem, mert úgy látszik az egyszerű magyar mondatokkal is küzdesz, szóval Te sem privát üzenetként közölted velem, azt amit csak nekem szántál... :-) Gondolkozz néha egy kicsit!
+1.: Te hivatkoztál a szabadidőre, én csak továbbfűztem... ...ahelyett, hogy itt pattogsz rajtam, inkább válaszolnál a kérdésre! :-)
"KÉRDEZŐ"-nek:
...így be kell érned egy tehetségtelen válasszal:
7.: Nowadays, students have got more rights than a teacher.
8.: For example, a long time ago, when I was a child... In that case we broke a window, we had to search for a glassman to repair it.
9.: What's more... now... pupils can do anything what they want. They can stand up and walking while the lesson is being delivered.
10.: In addition, they are able to beat down the teacher and poor teachers can't do anything, only looking with popped eyes... :-)
11.: So, ...old days... pupils couldn't use a calculator on a math test-paper.
12.: ...and in this latest time... students use everything and they cannot divide a number by 2... :-) ...'cause they had a headache or being tired... :-)
13.: There was a "big" silence on a lesson in the former times. Now, pupils make "big" noises and shout and cry... :-)
14.: First and last, children of the past knew fair play and respected the teachers. E.g. if a teacher chastened a student in the school, the student knew this was only the begining, because his parents chastened him more... (with a pair of slap in the face)
15.: ...and now... if a teacher touches a student's shoulder with his little finger (pinkie :-)), the student tell the whole story to his parents about what a wicked creature is that teacher and... he and his parents go to the school-master to give him some complaints and the teacher can be happy when don't be fired... :-)
Ohh, by the way...
16.: A long time ago in a galaxy far, far away... ...students had done their homework alone... :-)
"VADASZP"-nek:
...én csak szeretek pontot tenni a dolgok végére, nem vitatkozom, egyfolytában védekezek csak, de én Veled ellentétben sohasem mondtam semmi negatív jelzőt Rád... :-)
Nézzük csak, akkor mi is vagyok én:
1.: tehetségtelen
2.: primitív
3.: arogáns
4.: majom
5.: barom
6.: hülye
7.: szinvonal alatti
:-)
Köszönöm! :-) Aki mindezt el fogja még olvasni rajtunk kívül, az is jót fog Rajtad mosolyogni. Mert normális embernek az fog leesni, hogy önjellemzést tartottál... :-)
Hiszen én legalább válaszoltam a kérdésre, nem én kritizáltalak, nem én hülyéztelek le... :-)
Arra meg, hogy itt alulértékeltek az csak azt bizonyítja, hogy sokan nem képesek elviselni az igazságot... :-) ...nem csak ebben a témában szoktam válaszokat adni a kérdésekre... ...és még valami én soha nem értékeltem se föl, se le senkit ezen az oldalon... ...akármit is mondott... :-)
...és természetesen vállalom, amiket mondtam, szeretek másoktól tanulni, persze csak attól lehet, aki többet tud nálunk! :-)
Do you understand? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!