Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Gyorsan felejtek, nem tudok...

Gyorsan felejtek, nem tudok figyelmessen olvasni?

Figyelt kérdés
Ti hogyan tanultok pl történelmet,én akárhányszor elolvasom,mindig nem tudok odafigyelni,még ha akarok akkor se.Gyorsan elfelejtem amit olvastam,tipp hogyan tudnák úgy olvasni hogy meg is maradjon bennem?

2014. márc. 5. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes kijegyzetelni a lényeget

(Különben tényleg nem marad meg)

2014. márc. 5. 11:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. márc. 5. 12:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Ahogy volt ofőm mondta:"Vannak diákok, akik vizuálisak (tehát akkor értik meg, ha látják), vannak olyanok, akik hang után jegyzik meg, és vannak audiovizuálisak (azaz mindkettő)." Lehet, hogy neked inkább HANGOSAN kéne olvasni, leírni többször is. Tudom, sz*r, több időbe kerül, de megtérül az "elpazarolt" idő.
2014. márc. 5. 12:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Valahogy így tanulok én:

Elég jó vagyok töriből, úgy tanulom, hogy elolvasom a tankönyvet kétszer, forrásokat, források után vannak kérdések megválaszolom. Amit nem értek, felteszek magamban egy kérdést, így máris közelebb vagyok a megoldáshoz.

Töriből nem lesz minden témakör olyan amit imádni fogsz, ezeknek is muszáj azonban a lényegét tudni.

Amit még részletesebben szeretnék tudni, arról külön dokufilmet megnézek, youtubon rengeteg fent van.

S még rengeteg féle megoldás létezik, hogyan tanuld a törit, sajnos az egyik leghatékonyabb ami a legritkább, a jól tanító és motiváló tanár.

2014. márc. 5. 13:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Írj vázlatot - emlékeztetőt. Én gimiben utolsó évben jöttem rá hogy a törit így kell tanulni. Utána már csak 5ösre feleltem
2014. márc. 5. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!