Magyarról németre átfordítás?
Sziasztok!
Az a házim, hogy magyarról németre fordítsak át pár mondatot, én egyedül elkezdtem de, nehezen megy. Nemrég jöttem át német nyelvre, de a tanár akkor is kéri a fordítást. A kulcsszavaim már megvannak, csak a helyes mondat összetétel nem nagyon megy.
Na szóval:
Számítógépen rengeteg dolgot lehet csinálni, de csak internettel lehet kihasználni igazán a számítógép adta lehetőségeket.
Szeretem az internetet, mert
internetes oldalakon több féle dolgot ki lehet próbálni.
Én Facebookozok, ahol lehet képeket feltölteni , chatelni. Zenét is lehet hallgatni, videókat nézni, sokszor filmeket nézzek online de néha le is töltöm őket, néha e-maileket is írok de ez elég ritka. Sokszor az internet segít a tanulásban is mivel rengeteg dolgot lehet rajta találni.Továbbá lehet még cikkeket írni és olvasni.
Ezeken kívül még rengeteg lehetőség van, lehet játszani, nyomtatni, CD-t írni.
De sajna a számítógépnek vannak hátrányai is, rontja a szemet, vírusok is jelentkezhetnek amelyek tönkreteszik a gépünket és még sok hirdetéssel próbálnak pénzt kicsalni belőlünk.
Én így képzeltem el kb magyarul, remélem valaki tud majd segíteni átfordítani, ha nem is pontosan ugyanezt, de értelmes mondatokat írni:)
Aki segít annak majd megy a zöld kéz!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!