Jövő hétre kellene csinálnom egy kis előadást angolra, és bármiből lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Pl lehet akár utazás,sport,a híres emberek, táj, british museum, egészséges életmód, egy ország fő látványosságai vagy bármi(csak példákat írtam), de fogalmam sincs hogy melyik lenne a legkönnyebb és azt se tudom hogy mit írjak bele:S Kérlek segítsetek!! :S Miről írjak, és mit?2014. febr. 8. 19:28
1/6 A kérdező kommentje:
amúgy azt elfelejtettem leírni hogy kb 10 perc az előadás időtartama
2014. febr. 8. 19:30
2/6 A kérdező kommentje:
*a kérdőjel nem kell a kérdésem végére
2014. febr. 8. 19:42
3/6 anonim válasza:
Csinálj Angliából. Fővárosa: London. Sok híres helye van :) Például: a Big Ben , London Eye , Tower Bridge , Emeletes buszok vannak ot , Trafalgar tér , Wesmister apátság. Shakespeare születési helye Anglia. Uralkodója 2. Erzsébet királyné. Ennyit tudok róla fejből :)Még annyit hogy Nagy-Brittaniának 4 része van: Anglia, Skócia Wales , Észak-Írország .
4/6 A kérdező kommentje:
nem írtál hülyeséget:) köszönöm szépen a segítséget:) még kíváncsi vagyok a többiek mit írnak:)
2014. febr. 8. 20:46
5/6 anonim válasza:
Egészséges életmódról se nehéz, beszélhet egészséges és egészségtelen ételekről, a helyes táplálkozásról, a sport fontosságáról, fogyókúrákról. Ezzel kapcsolatban a neten is sok cikket találsz magyarul és angolul egyaránt.
6/6 A kérdező kommentje:
ez is egy jó ötlet, de valami könnyű kéne nekem mert órán nem csak el kellesz olvasnom, hanem meg is kell tanulni hogy úgy mondjam az osztálytársaimnak:S :)
2014. febr. 12. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!