Holnapra 20 diás powerpoint előadást kell csinálnom, de nincs ötletem. Mit tegyek?
Írj a kerékpááról!
Milyen különböző ágai vannak a kerékpársportnak, egy-két mondat mindről, aztán az országúti kerékpárról írj többet. Nagy körversenyek bemutatása, ezek egy-egy legendás útvonala, hegye, mi az időfutam, pontverseny, trikók, legendás kerékpárversenyzők bemutatása néhány mondatban. Sőt, beleszőheted a doppingot is. 20 dia lazán megvan, nekem nehéz lenne csak annyit.
Ráadásul nem ez a kedvenc sportom :)
De az atlétika sem rossz, bemutatod az összes ágát, utána mondjuk a futást választod, távok, sík, gát, rövid, hosszútávfutás, néhány jelentősebb futó, néhány világcsúcs, ezt bemutathatod táblázatban vagy grafikonon, hogyan fejlődött a világcsúcs, pl.
Piszok jó kis feladatot kaptál. :),
Egyetemen ilyen feladat? Ez kb. óvoda nagycsoport... eleve melyik felsőoktatási intézmény kéri már diaszámban, és nem előadás hosszban a prezentációt? Jesszus.
egyébként meg csinálj arról, amit legalább ismersz, de mások talán nem annyira (pl. ne foci).
Köszönöm a segítséget! :)
És igen,egyetemen ilyen feladat...ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!