Egri csillagok:Első és Második rész. Kire illik a leírás:? 1. "Hosszú, csontos legény, de csupa erő minden mozdulata. S a szeme hegyesen néző, erős, szürke szem. "2. Írj Gergely nevében levelet Évának az eddig eltelt időről. (1-2. rész)
Figyelt kérdés
2. Írj Gergely nevében levelet Évának az eddig eltelt időről. (1-2. rész)2014. jan. 28. 19:59
1/5 anonim válasza:
Ha olvastad akkor tudod a válaszokat is. Jó kis könyv, érdemes elolvasni
2/5 acelsziv válasza:
de mi a kérdés? Mellesleg ja. Ülj neki és olvass. Nem fogsz belehalni.
3/5 anonim válasza:
első vagyok.
Megkaptam az üzenetedet Cintia2000..
Attól, hogy 6.osztályban olvastad és most 10-es vagy, azért újra elolvashatnád.
Tudok segíteni, éppen azon voltam, éppen a Gergely által írt levelet elemzem...de az üzeneted után, úgy döntöttem, hogy bár megírtam a levelet mint Gergely ír Vicának (ő Éva ha még emlékszel rá) de mégsem küldöm el. Én dolgozzak meg azért amit neked kéne csinálni??
Azt hiszem itt be is fejeztem..
4/5 acelsziv válasza:
dettó, kis idióta. Attól, hogy másokat sértegetsz még hülye maradsz. Kapj csak rá egyest. bukj is meg.
5/5 anonim válasza:
Ugyanazt mondom.Olvasd el még egyszer nem fogsz belehalni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!