Egri csillagokból fogalmazást tudtok?
Ez a 4 cím van amikből lehet választani:
- Megmenekültünk Jumurdzsák fogságából (elbeszélés) T/1
- Kaland a Héttoronyban (elbeszélés) T/1 vagy T/3
- Példaképem: Bornemissza Gergely (jellemzés) E/3
- Az utlsó ostrom (elbeszélés) E/3 vagy T/3
Igen, tudunk.
Mind a 4 nagyon jó cím.
A könyv alapján pedig semmiség megírni.
Azért kicsit ironikus, hogy egy olyan embert oktatsz ki kedves kérdező, akinek a válaszában ott volt a segítség is. Nem hogy inkább megköszönnéd neki...
Részemről én pl nagyon szeretnék suliba járni, és hogy az legyen a legnagyobb problémám, hogy ki kell olvasni egy jó könyvet.
Őszintén remélem 1-est kapsz és akkor jöhetsz ide sírni, hogy nem segített senki!
utolsó kommentelő..hord el magad, és képzeld 5öst kaptam :*
nem fogom megköszönni ha közbe lehord.
jóég..ilyen emberek miért használnak internetet??!! csak a rossz indulat árad belőletek.
Kedves kérdező!
Sajnos egyet kell értenem az előttem lévő válaszolókkal.
Persze a gyerekek többsége nem szeret iskolába járni, de attól még nem halsz bele, ha el kell olvasnod egy könyvet. Bevallom én se voltam túlságosan elragadtatva amikor ez volt a kötelező, de miután egy kicsit beleolvastam (kb.:200 oldal) valahogy élvezetessé vált a könyv olvasása. Tudom, hogy te csak segítséget kértél (és boldog lehetsz mert megkaptad azt amit akartál) de ez akkor sem tisztességes amit csinálsz. Gondolj bele, hogy valaki ott görnyed a könyvek felett több órán keresztü te meg csak kimásolod holmi internetes honlapokról. Ja, és azt is tudom, hogy nem vagyunk a szüleid hogy kioktassunk, de azért ezt már te is tudhatnád.
Valószínüleg tudom hogy erre a válaszra, hogy fogsz reagálni: vagy egy magad módjára egy egy mondatba leírod, hogy mennyire bunkók a mai emberek, de az is lehet, hogy egyszerűen csak kitörlöd ezta kérdést, mint ahogy azok teszik akik képtelenek elismerni a hibájuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!