Enma-sama kérdése:
Hogy lehetne megtalálni?
Figyelt kérdés
szeretném megtalálni Horváthné Schulcz Irént (fizika tanár)
akinek be vannak adva házi dolgozatok de időközben kirúgták. természetesen a házi dolgozatok nem kerültek elő.
ezért szeretném megtudni hogy hogy tudnám megkeresni.
2014. jan. 8. 01:42
1/5 anonim válasza:
Ő… Szerintem próbálj meg beszélni valamelyik tanároddal, hogy nála maradtak a házi dolgozataid (pl. osztályfőnök, végszükségben igazgató), és lépjenek vele kapcsolatba. Elég valószínű, hogy a tanárikarból valaki ismeri annyira, hogy kapcsolatba tudjon lépni vele.
2/5 anonim válasza:
Szerintem ne keresd!!! Örülj, hogy megszabadultál végre tőle!!! Amúgy ez most jut eszedbe, 1 év elteltével?
3/5 A kérdező kommentje:
elfelejtettem megírni h csak 1 órát volt képes bejönni és senki sem ismeri ...
2014. jan. 8. 17:00
4/5 anonim válasza:
Akkor azt nem tanárnak, hanem besurranó tolvajnak hívják, és valószínűleg álnevet használt. Ha tényleg senki sem ismeri az egész suliból, akkor lehet, hogy fel kéne jelenteni…
5/5 anonim válasza:
Egy napot dolgozott,íratott egy tájékozódó szintfelmérőt a saját maga számára,és menekült.😎
De Te számolhatsz egy jó kis hitelrontási perrel.
Üdv a Klubban!
Ha még nem jelentették ezt a Gyik- bejegyzést,most fogják.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!