Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Gyűlölöm a tanulást. Mit...

Gyűlölöm a tanulást. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Érettségis osztályba járok. Jóeszű vagyok, felfogom amit mondanak, de egyszerűen kinemállhatom a tanulást és ezt a sok felesleges szarságot megtanulni, amit az életben nem fogok használni.. Képtelen vagyok 10 percig leülni és ezt meg azt megtanulni.. Órákon odafigyelek a dolgokra, ami érdekel, de hogy itthon leüljek és tanuljak az lehetetlen.. Van valaki, aki ugyanìgy van mint én? :/ Engem csak az idegennyelv és a matematika érdekel :) Többire magasról teszek. A lényeg, hogy meglegyen a kettes :) az nekem 5*-ös
2014. jan. 6. 22:10
 1/8 anonim válasza:
én is ugyanígy vagyok, hogy teljesen feleslegesnek látok szinte mindent, csak engem egyik tantárgy se érdekel, mert a 90%-uk felesleges... és utálom őket...
2014. jan. 6. 22:12
 2/8 anonim válasza:
és utálok tanulni, ez helyett inkább csinálnék mást/jobb dolgokat
2014. jan. 6. 22:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor már nem vagyok egyedül. Kezetfoghatunk
2014. jan. 6. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Van ez így. Meg különben is mikor szórakozzon az ember, ha ne fiatalon? De bírd ki, érettségizz le, mellette csináld azt ami érdekel és mélyedj el benne.
2014. jan. 7. 01:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam én is, csak engem a magyar és ének-zene érdekelt. A többiből kettes volt a cél. A különbség az, hogy az én időmben még felvételizni kellett az egyetemen, és az adott területen való jártasság fontosabb volt, mint az érettségi átlag.
2014. jan. 7. 11:32
 6/8 anonim ***** válasza:

Talán végy erőt magadon

Lagalább az érettségis tárgyakra figyelj

(Vagy már mindenből tettél előtrehozottat?)

2014. jan. 7. 15:57
 7/8 anonim válasza:
énis ugyan így vagyok.:ss
2014. jan. 7. 18:41
 8/8 Robi_kaa válasza:
Én én is könnyen felfogom,amit mondanak,viszont ha otthon kell tanulnom,az kicsit nehézkes...Hallottam már olyat,hogy hangrögzítőre felveszik a tananyagot,és azon hallgatják folyamatosan,lefekvéskor is...szerintem próbáld ki ;)
2014. jan. 12. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!