Hogyan tegyem érdekessé a tanulást?
Figyelt kérdés
Mindig szét unom az agyamat a könyvek felett.Mit csináljak,hogy több kedvem legyen hozzá?2009. nov. 16. 19:43
1/6 anonim válasza:
Készíts ábrákat, nézegess az adott témában képeket! De a legjobb, ha kitűzöl magad elé egy célt, ami miatt tanulhatsz, javíthasz a jegyeiden - így már mindjárt nagyobb kedvvel ül neki az ember.
2/6 anonim válasza:
Én mindig egy ismert szám ritmusára rádudóltam a szöveget ha nagyon untam, főleg a törit:D
3/6 anonim válasza:
Mikor angol vagy német szavakat kell tanulnom, mindig ki szoktam írni külön kis cetlikre az idegen szavakat a magyar jelentéssel, összekeverem és memória kártyázok velük. Így szinte játszva tanulok és a memóriámat is fejlesztem =)
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy betegesen hangzik, de én még a jegyzeteimet is ki szoktam jegyzetelni, és úgy jobban megmaradnak. Nemhiába hívnak dtrébernek. :$ :D Am az ábra tényleg jó ötlet!
5/6 anonim válasza:
Elöző hozzászóló nem stréber csak tényleg tudni akarja az anyagot! Én is ezt csinálom, az órai jegyzeteimből+könyvből+interneten utánna keresésből irok minden témából egy olvasmányszerüséget. Ha ezt elvégezted addigra már tényleg csak kétszer-háromszor elolvasod, észre se veszed de már tudod!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,máris nagyobb kedvvel ülök neki!:D
2009. nov. 27. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!