Valaki megcsinálná a kémia házim?
Figyelt kérdés
mekkora az 1 mol/dm3-es ecetsav pH-ja?? Mekkora lesz a pH,ha az előző oldat 1 dm3-ét összekeverem 1dm3 2,0pH-jú sósav oldattal? K ecetsav= 1,8*10 a-5.-en mol/dm3??2009. nov. 23. 17:57
1/4 anonim válasza:
Lóxart!!
A Házit azért adják hogy TANULJ BAZZE!!!!
2/4 anonim válasza:
sztem ez tiszta matematika, számolj :)
3/4 anonim válasza:
nemtudom miert kell leszolni, biztos nem erti, azert nem oldja meg! ez is nagy dolog hogy megprobalja, valaki meg ennyire se meltatja a hazikat!!!! segitenek, de sajnos nem tudok :( (sikhulye vagyok kemiabol)! de azert nem kell leszolni szegeny kerdezot!
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen , már megcsináltam nagy nehezen, bár még életemben nem láttam ilyen feladatot amugy megtudtam volna csinálni, és kösz első válaszoló
2009. nov. 26. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!