Segítség kéne angolból! Mit írjak?
Figyelt kérdés
Az alábbi szavak felhasználásával kéne 10 mondatos párbeszédet írnom: annoyed,anxious,embarrassed,furious,nervous,shocked,gentle,pleased,bored,surprised.De nem muszály mindegyiket felhasználni.Ha valaki segítene,nagyon megköszönném.Az is elég,ha magyarul írja le valaki a párbeszédet,én meg majd lefordítom magamnak angolra.Bármilyen segítség jól jönne.2009. nov. 23. 15:46
1/1 anonim válasza:
- Szia John, nagyon surprised vagyok, hogy még itt talállak.
- Szia. Azt mondta a főnököm, hogy nem mehetek haza, míg be nem fejeztem a holnapi beszédem megírását. Hát nagyon furious vagyok.
- Ó, nagyon sajnálom. De szívesen segítek, úgyis I was bored. Milyen beszédet kell megírnod?
- Az atomfizikáról kell beszélnem, hát gondolhatod milyen shocked voltam, mikor ezt megtudtam. Én és az atomfizika??
- Hú, hát gondolom nem vagy túl pleased with it.
- Hát nem. Nagyon anxious vagyok, amikor beszédet kell tartanom, főleg, ha ilyen témáról.
- Don't be annoyed, I'll help you.
nem tudom ez pontosan hány mondat lett, mert sietek, de kiindulásnak jó :D:D bocs, hogy így, de gyorsan akartam, nomeg dolgozz vele egy kicsit :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!