Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Leforditaná valaki németről...

Leforditaná valaki németről magyarra?

Figyelt kérdés

Was ist das ideale Reiseziel?

Stephanie Meyer Verkäuferin (42 Jahre alt)

Mit steht alles bis hier. Immer nur die blöde Hetze.Arbeit, Haushalt, Familie. Manchmal ist es mir zu viel. Ich möchte irgendwohin fahren, ich möchte mich endlich mal erholen und den grauen Alltag vergessen. Den ganzen Tag auf dem weißen Strand in der Sonne liegen und nichts machen.Endlich einmal nicht an das Kochen denken müssen!

Gaby Meyer Schülerin (17 Jahre alt)

Ich habe Bergwanderungen gern. Ich mag in den grünen Wäldern Spaziergänge machen, older die hohen Berge besteigen. Ich sitze ja das ganze Jahr über in der Schulbank, deshalb möchte ich einen aktiven Urlaub haben: immer an der frischen Luft sein, viel schwimmen, oder im blauen Meer surfen.

Peter Meyer Bankangestellter (43 Jahre alt)

Ich möchte das fremde Land, die unbekannte die Sehenswürdigkeiten, vor allem mag ich die alten Krichen und die großen Museen. Ich möchte mir viele Ausstellungen ansehen. Ich kann stundenlang durch die kleinen Straßen der Altstadt bummeln. Vor der Reise besuche ich meistens einen Sprachkurs. Ich habe die fremden Länder, unbekannte Speisen sehr gern.

2013. nov. 28. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Gaby Meyer tanuló (17 éves)

Szeretem a hegyi túrákat. Szeretek a zöld erdőkben

sétákat tenni vagy megmászni a magas hegyeket. Egész évben benn ülök az iskolapadban, ezért aktív nyarat szeretnék: mindig a friss levegőn lenni, sokat úszni, vagy a kék tengerben szörfdeszkázni.

2013. nov. 28. 21:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Peter Meyer Banki alkalmazott (43 éves)

Én a külföldi országokat, a még nem ismert látnivalókat, de főleg a régi templomokat és a nagy múzeumokat szeretem. Sok kiállítást szeretnék megnézni.

Órákig képes vagyok az óváros kis utcáin sétálni.

Az utak előtt általában részt veszek egy nyelv-tanfolyamon. Nagyon kedvelem a külföldi országokat, az ismeretlen ételeket.

2013. nov. 28. 22:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Stephanie Meyer eladó (42 éves)

Nekem elegem van már a munkából. Mindig csak a hajtás. Munka, háztartás, család. Néha már tényleg túl sok nekem. Szeretnék elutazni valahova, pihenni, kikapcoslódni és elfelejteni a szürke hétköznapokat.

Egész nap csak a napon, a fehér homokban akarok feküdni és semmit sem csinálni. A főzésre gondolnom se kelljen

2013. nov. 28. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2013. nov. 30. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!