Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Ezek közül a könyvek közül...

Ezek közül a könyvek közül melyik kettőt éri meg leginkább összehasonlítani?

Figyelt kérdés

4 oldalban kellene összehasonlító elemzést írnom a lentebb olvasható listából kiválasztott művekből. Eeelgondolásom sincs, hogyan kerekíthetnék ki az egészből 4 oldalt... Továbbá azt sem tudom, hogy az irodalmak milyen terjedelműek (jó, a Harry Potter nyilván nem opció). Ebben esetleg tud segíteni valaki?

Tersánszky Jenő: Misi mókus kalandjai

Török Sándor: Kököjszi és Bobojsza

Lázár Ervin: Bab Berci kalandjai

Békés Pál: A kétbalkezes varázsló

Fekete István: Tüskevár

Csukás István: Keménykalap és krumpliorr

Erich Kästner: A két lotti

Christine Nöstlinger: Gréti és Öcsi

J. K. Rowling: Harry Potter és a Bölcsek Köve

Padisák Mihály: Éljen a száműzetés

Astrid Lindgren: Háztetey Károly és Kisöcsi

Csukás István: A téli tücsök meséi

Szabó Magda: Tündér Lala

2013. nov. 18. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia !

Talán a Tüskevár és a Keménykalap és Krumpliorr szóba jöhetne az összehasonlítás kapcsán.

Nem tudom, olvastad-e legalább az egyiket, és akkor csak a másikat kéne most elolvasni.

De itt mesék is vannak, gondolom, nem szerencsés egy mesét és egy hús-vér szereplőkkel játszódó regényt összehasonlítani.

A korosztály is teljesen más, akiknek a Misi mókus vándorúton és mondjuk a Tüskevár szól.

2013. nov. 21. 17:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy ezek közül a Harry Potteren kívül semmit nem olvastam. :( Most a Bab Bercin gondolkodom, mert lassan végzek a könyvvel, és nagyon tetszik. Már csak az a kérdés, hogy melyiket olvassam hozzá. Talán Tündér Lala? Tudnál ebben segíteni? Köszönöm szépen a válaszod.
2013. nov. 21. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!