Egyetemen milyen matek könyvet ajánlanátok amiből otthon is feltudok készülni a zh-kra?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amiben szépen le vannak vezetve a feladatok hogy mit miért csinálunk stb. és jól érthető módon. Sajnos a tanárunk nem valami jól magyaráz. Tudnátok valamit ajánlani légyszi segítsetek.2009. nov. 17. 19:40
1/8 anonim válasza:
attol függ melyik egyetem,melyik tanár,melyik kar,miket kell tudni
műszakisoknak valot tudok,miskolci egyetemes matek könyvek,fehér alapon középen kék csik,én abbol éltem,műszakisoknak jo,deriváltol,integrálik,diffegyenletek,ami kellhet
de pl közgázra már annyira nemjo
2/8 anonim válasza:
milyen egyetem? milyen matek? :D
analhoz a legjobb szerintem a thomas féle kalkulus, ill a bárczy barnabás féle deriválós-integrálós könyvek
mi mondjuk analon kívül nem tanultunk mást matekból úh csak ennyit tudok :)
3/8 anonim válasza:
Én is ezt akartam kérdezni, hogy milyen matek? Analízis? Valszám? Algebra?
4/8 A kérdező kommentje:
Debreceni egyetem biosz szak és leginkább integrálás , deriválás, mátrixok érdekelnének
2009. nov. 17. 19:53
5/8 anonim válasza:
akkor a bárczy féle integrálós deriválós tökéletes neked
6/8 anonim válasza:
Kérdezd meg az előadót, hogy mit ajánl, minden egyetemen és minden szakon más a tananyag és mindnek megvan a saját tananyagához illeszkedő irodalma.
7/8 anonim válasza:
egy csomó olyan oldal van a neten, ahol ki vannak dolgozva tételek, feladatok. jegyzet.hu, jegyzetek.hu, puska.hu, tételek.hu stb.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat a tanár sajna nem ajánlott semmit amikor rá kérdeztem csak annyit hogy nincs olyan magyar nyelvű könyv ami jó lenne:( de ma kivettem a könyvtárból a bárczy féle könyveket és nagyon tetszenek ezekből már tényleg jól fellehet készülni az órákra
2009. nov. 18. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!