Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » Fogalmazás a tulajdasagaimrol?...

Fogalmazás a tulajdasagaimrol? Mit irjak?

Figyelt kérdés

Kell irni egy fogalmazast arrol, hogy milyen tulajdonsagaim vannak, es hogy szeretem e oket vagy nem, es ha nem, akkor probaltam e mar rajta valtoztatni, es hogy ez sikerult e vagy nem.

Na itt az a problema, hogy sajat magamat sem ismerem,, Vagyis pl tudom, hogy rendetlen vagyok, meg nem szeretek mindig tanulni, regen onzo voltam, de tobbet nem tudok.. Meg oke, hogy csak a tanar olvassa, de akkor sem szeretnek pont egy tanarnak ilyet irni, pl hogy rendetlen vagyokes nem pakolok el, vagy ilyesmi... nem szegyenlem, csak akkor sem szeretnem leirni,

(Viszon pt jo lenne valami olyan dolog amitol meghatodna :d, mondta, hogy mar volt olyan amin sirt :o) mit irjak? ;// ti mit es hogyan irnatok?? Fontos, kerlek segitsetek!

2013. nov. 11. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Írd ezt:

Jó tulajdonságom, hogy őszínte vagyok. A rossz, hogy most is azt leszek és a legjobban magamról utálok írni.

Vége.

2013. nov. 11. 22:14
 2/5 anonim válasza:
hú ez qva nagy segítség volt.... amúgy hazudj, mint a vízfolyás, fogalmazásoknak nem az lényege, hogy igaz legyen hanem érdekes(szal nem két mondat-.-) negatív jellemzőid pl: érzékeny vagy, túl sokat steresszelsz
2013. nov. 11. 22:26
 3/5 anonim válasza:

bocsi, folytatom:

nem szeretsz szerepelni. ezek olyan negatív jellemzők, hogy leírod próbálkozol javítani, de nem megy. magyarul játszd el a törött szárnyú kis verebet :)

2013. nov. 11. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Tisztelt tanárnő,

FOGalma sincs arról, hogy lelkem FOGságban levő sólyomként mennyire szenved... és nem! Nem FOGok magának írni. FOGékonyságom FOGalmazásra felFOGhatatlanul nincsen. Mellé tetszett FOGni. Persze nem FOGok kiFOGni magán, beleFOGok mégis:

0 évesen születtem, 1985. január 11-én, egy borongós zivataros éjjel. Az életem ennek köszönhetően a víz körül forog. "Be like water" mondta Bruce Lee és én azóta is ezt művelem. Elkerülök mindent, szétfolyok, megFOGhatatlan vagyok. MegFOGhatatlan, megközelíthetetlen. Zárkózott vagyok és nem nyitok a külvilág felé, a sebeim a combom belsején mind egy-egy könnycsepp amit titokban hullajtottam. Könnycseppek. A víz hatalmas kanyonokat is képes formálni, ha elegendő időt adunk neki. Ezek a könnycseppek is embert formáltak belőlem az elmúlt 28 év alatt. A csont, izom, vér, zsír és inak mind kővé merevedtek a könnycseppek hatására. A legkönnyebben azzal lehet jellemezni, hogy aszociális. Nem érzek semmit, de nem azért, mert nem szeretnék érezni.

Ezt most találtam ki. Remélem azt hiszi valami 'PISZHO'pata vagy.

2013. nov. 12. 01:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Neked sincs semmi humorod kokóka...
2013. nov. 12. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!