Fantaziaval rendelkezok, segitseget szeretnek kerni levelirashoz! Tudtok angolul?
Sziasztok! :)
Kaptam egy feladatot es nem igazan tudom, hogy alljak neki, abban biztos vagyok, hogy valami irto poenosat szeretnek ebbol kihozni. :D
A helyzet: fiatal, szoke lany vagyok abban a korban, mikor meg nem volt internet. Egy olasz katona (Simone Gritti) kuldetesen volt Bp-en es mi szerelembe estunk, o most otthon Olaszorszagban, en meg itten. Levelet kell neki irnom! :DDD
Erdekelne, hogy nektek mi vicces jut eszetekbe errol? Lehet nagyon pajzan, rasszista, akarmi. :D
Amugy angolra fogom forditani, tehat ne szovicc legyen, ha szabad inyenckedni. :)
Tovabba erdekelne az is, hogy hogyan kell egy levelet cimezni angolul ebben a korban (note biztos nem, a Mr. Xy meg nem tudom, hogy jo-e, plusz az elkoszones...) Esetleg tud valaki olyan oldalt, ahol ennek utana tudnek nezni? Elore is koszi minden kommentert!!! :)
a szerelmes levélben mi vicces van? pláne háborús helyzetben...
tegnap pénisz esett az asztalra miközben hidat robbantottak a németek, a tied meg sokkal nagyobb volt?
nem értem... lehet, hogy ez első világháborús, amúgy is, ha olasz, nem?
Jaaaj, neeem! Felreertettel nagyon.
Ez abszolut nem ilyen komoly!
Nincs haboru, se nemetek, se semmi.
Ez csak egy fantazialevel ket szerelmes kozott.
A kuldetes az lehet itt annyi is akar, hogy megismerkedik S. a magyar katonakkal vagy mittudomen. Tehat nincs haborus helyzet, abszolute nem. Csak valami olyasmire gondoltam, hogy az itt eltoltott
*idorol visszaemlekezik a lany, humorral fuszerezve. A tobbi meg majd jon.
Szoval en tenyleg nem akartam belekeverni a haboru szornyusegeit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!