Interjú írás, a szülők kamasz éveiről!?
Holnapra kellene írnom egy interjút a szülők kamasz éveiről, de nem tudom, hogy állítsam össze.
Nem kellene sok csak fél oldal még annyi se.
Témákat szedtem össze miket kérdezzek(iskola[úgy értem mennyi óráik voltak stb.],szabadidő,diszkó,verseny[f1 stb],foci,autós mozi) tudnátok segíteni Fontos lenne!!!
Én is vidéki vagyok, akkor biztos jól meg fogjuk érteni egymást!
Szerintem ôk nem jártak ilyen helyekre. Nem tudom melyik generációhoz tartoznak a szüleid, és azt sem tudom, hogy melyik korosztályhoz tartozol (és ne is mondd meg, mert elveszíted a rejtélyességed), de ha a szüleid 1989 elôtt voltak fiatalok, akkor ôk még a kommunista rendszerben nôttek fel, és akkor még teljesen más világ volt. Nem volt mobil telefon, az emberek beszélgettek egymással, ahelyett, hogy egész este a számítógép elôtt ültek. Sokan a TV-t nézték, mert jó mûsorok voltak akkor még. Emlékszem nekünk még tárcsás telefonunk volt, és csak a nappaliban, és mindig megkérdezték, hogy kit akarok hívni, illetve végighallgatták a beszélgetést, mert ugye az a nappali volt, ott mindenkinek szabadott lenni, a telefon pedig nem hordozható. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!